Producenci
NATURALNY OLEJ JOJOBA NIERAFINOWANY 100ML + GRATIS
0
Opis

Opis aukcji
Olej jojoba to cudowny, naturalny olejek, który produkuje się z nasion drzew jojoba. Ten bezzapachowy olejek stał się jednym z podstawowych kosmetyków stosowanych na całym świecie. Jest on niezwykle uniwersalny i może być stosowany na skórę całego ciała, a także włosy.
Zobacz jaki zbawienny wpływ ma olejek jojoba??
- ma właściwości nawilżające i przeciwzapalne
- idealny do każdego typu skóry nawet alergicznej
- cerę suchą idealnie nawilża, a dla cery z sebum tworzy barierę ochronną i zapobiega powstawaniu zaskórników i stanów zapalnych
- idealny do demakijażu twarzy, oczu i ust, wzmacnia rzęsy i usuwa nawet wodoodporny makijaż
- uratuje najbardziej zniszczone włosy i regeneruje suche dłonie
Wykorzystanie olejku jojoba w kosmetyce
- składnik kosmetyków, maści i balsamów
-baza olejków do kąpieli
-olejek do masażu i demakijażu
-baza do perfum