Producenci
olejek RYCYNOWY 100ml OLEJ kosmetyczny WŁOSY rzęsy
0
Opis

Opis aukcji
OLEJEK RYCYNOWY KOSMETYCZNY
Kraj pochodzenia: Indie
Masa netto: 100ml
Skład: 100% olejek rycynowy
Olejek rycynowy- produkt roślinny stosowany w medycynie i kosmetyce. Posiada szerokie możliwości zastosowań.Pozyskiwany z nasion drzewa Ricinus communis poprzez wytłaczanie na zimno jąder nasiennych rącznika pospolitego, następnie surowy olej poddawany jest procesowi oczyszczania poprzez wygotowanie z wodą.
Wykazuje niezwykłe efekty stosując go na rzęsy, brwi i włosy. Dzięki temu stają się dłuższe, lśniące oraz mega mocne.
